powered by Footballnet-gr






      






                          

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Εργοτέλης-Παναθηναίκος(Preview) δείτε το live στίς 17:15


Το Footballnet-gr έψαξε και βρήκε μονο για έσας όλα τα διαθέσιμα κανάλια που μπορείτε να δείτε μεσω live streaming τον αγώνα μεταξύ Εργοτέλη και Παναθηναίκου.
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες, αφού προβλήματα από τιμωρίες και απουσίες υποχρεώνουν Καραγεωργίου και Φερέιρα να προχωρήσουν σε ανακάτεμα της τράπουλας.Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εργοτέλη.Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής στη δεύτερη θέση.
Η ενδεκάδα των γηπεδούχων:Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης, Μπέτο, Δάρλας, Καρέλης.
Το δύσκολο πρόγραμμα του Εργοτέλη συνεχίζεται, αφού στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό.
Οι Κρητικοί θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να αποφύγουν τους… μπελάδες. Ωστόσο, ο Νίκος Καραγεωργίου πρέπει να αντιμετωπίσει τους «πράσινους» με δέκα απουσίες.
Η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων:Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ, Κλέιτον είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν για τον Παναθηναϊκό.
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/84/v-368599.html
http://www.firstrowsports.eu/watch/108350/1/watch-ergotelis-heraklion-vs-panathinaikos-athens.html
http://www.lshunter.tv/streams/ss/03.html
http://livetv.ru/en/eventinfo/106091_ergotelis_panathinaikos/
http://eurorivals.net/ergotelis~panathinaikos-live-stream-18-02-2012
http://www.realtvsport.com/channel-7.php
http://ilemi.me/44874/1/Watch-Ergotelis-Heraklion-vs-Panathinaikos-Athens/
http://ilemi.me/44875/2/Watch-Ergotelis-Heraklion-vs-Panathinaikos-Athens/
http://www.vipbox.tv/watch/35372/1/ergotelis-heraklion-vs-panathinaikos-athens-live-stream-online.html
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Footballnet-gr.
Αν σας άρεσε το άθρο κάντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.