powered by Footballnet-gr






      






                          

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Με 1 ευρώ κέρδισε 683 χιλιάδες στο στοίχημα!Και αν σου κάτσει;;;

Ένας παίκτης στοιχήματος από τη Μάλτα είχε την έμπνευση να παίξει τον Γκλεν Τζόνσον ελάχιστα προτού... σκοράρει το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Τι έμπνευση! Με ένα ευρώ, πήρε 683.739!
Το θέμα όπως είναι λογικό έκανε πολύ μεγάλο θόρυβο στην Αγγλία. Κι ο λόγος είναι πως ο Μαλτέζος ξεκίνησε με ένα ευρώ σε διαδοχικά στοιχήματα. Κέρδισε 18 συνεχόμενα, έφτασε σε ένα ποσό 152.,000 λιρών και μόλις ο Τζόνσον έβαλε το γκολ, το νούμερο έφτασε στις 585.143 λίρες!

Αργότερα, ο ίδιος ρωτήθηκε κι ενημέρωσε πως πράγματι είναι οπαδός της Λίβερπουλ, γι' αυτό κι έπαιξε εξαρχής το διπλό της ομάδας, αν και τα προγνωστικά ήθελαν την Τσέλσι φαβορί. Κάπως έτσι, ωστόσο,δημιουργήθηκε ένα κέρδος που όμοιό του δεν έχουν ξαναδεί την Αγγλία. Ικανό μέχρι και ταινία να γυριστεί...

Ο ίδιος ο Τζόνσον μόλις έμαθε τα νέα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα για να κερδίσει ένας άνθρωπος τόσα χρήματα. Συγχαρητήρια». Βέβαια, η ταυτότητα του νικητή δεν έγινε γνωστή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, για τη Μάλτα αυτά τα χρήματα είναι πολλά. Ειδικά, αν έχεις ποντάρει ένα ευρώ τη φορά...

Ο Τζόνσον σκόραρε στο 87' δίχως να το πανηγυρίσει, καθώς από την πρότερη θητεία του στην Τσέλσι έχει κρατήσει αρκετούς φίλους, όπως εξήγησε. Την ίδια ώρα, βέβαια, ο Αντρέ Βίλας Μπόας τα έβαζε με την τύχη (ή ικανότητα;) του Άγγλου διεθνή, καθώς υποστήριξε πως ο αγώνας ήταν φτιαγμένος για την ισοπαλία.

Έτσι, όμως, είναι...μπάλα και το στοίχημα, μια στο τόσο...

.