powered by Footballnet-gr






      






                          

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Η ισχύς εν τη ενώσει»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή τους παρά τα μεγάλα προβλήματα οικονομικής φύσεων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλο το υπαλληλικό προσωπικό για την κατανόηση που δείχνουν και την υπομονή τους μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στο σύλλογο η εκτίμησή μας απέναντί τους είναι δεδομένη.

Η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση όλης της Πανιώνιας οικογένειας, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αυτή την περίοδο, αλλά και για να μπορέσουν να δρομολογηθούν λύσεις ανάλογα με τις εξελίξεις.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει ενωμένος την προσπάθειά του, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του σε αγωνιστικό επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να καλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 17:15».

.