powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Γεωργιάδης. «Θα ανέβουμε στα επόμενα ματς

Ο νεαρός άσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στον «Sport 103»       Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα ματς και θα ανέβουμε βαθμολογικά, γιατί η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα δεν μας αρμόζει" Για τη διαφορά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είπε: «Ισως φταίει η συγκέντρωση. Επειδή στην Ευρώπη είναι καλύτερες οι ομάδες, ίσως ξεκινάμε πιο συγκεντρωμένοι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όλοι όσοι παίζουν με τον ΠΑΟΚ αγωνίζονται πιο κλειστά και είναι πιο δύσκολα. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά, δουλεύοντας και στην τακτική. Δεν γίνεται, όμως, κάθε φορά να βγαίνουν όλα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι καθημερινά η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.
Για το αν ο ενθουσιασμός από την πολύ πετυχημένη αρχή, μετατράπηκε σε απογοήτευση μετά από κάποιες ήττες και αυτό επηρέασε την ομάδα«Δεν θα το έλεγα. Με την ΑΕΚ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως με ένα ματς δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, το ξέρουμε. Κάθε χρόνο και ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Μας ήρθαν ατυχή αποτελέσματα, πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα αν θέλουμε κάτι καλό.
Για το αν χρειάζεται λίγη μεγαλύτερη θρασύτητα στο παιχνίδι του«Με τον καιρό θα κάνω περισσότερες ενέργειες. Μέχρι να προσαρμοστώ θέλω να παίζω στα σίγουρα, να μην κάνω λάθη και δίνω δικαιώματα. Ξέρω ότι πρέπει να παίξω και ένας με έναν, αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να δείξω».Για την Εθνική ομάδα, ανέφερε: «Μετά τη Ρούμπιν πιστεύω ότι άρχισα να προσαρμόζομαι. Στη συνέχεια έπαιξα καλά και με την Σάμροκ και είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίνω ολοένα και καλύτερα. Είναι καλό που υπάρχει επαφή με την Εθνική. Αν παίξω καλά στον ΠΑΟΚ, θα έρθει ξανά η κλήση στην Εθνική».

.