powered by Footballnet-gr






      






                          

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΣΤΕ Η ξεχασμένη μεταγραφή..

ςςΟ τραυματίσμος του Φραν Γέστε έκανε την μεταγραφή του να ξεχαστεί απο τους περισσότερους.Αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, κατόπιν εισήγησης και επιθυμίας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα για να έχει ο Βάσκος τεχνικός μία ακόμα λύση στα επιθετικά χαφ. Η αξία του άλλωστε, ήταν και είναι δεδομένη. Το θέμα βέβαια είναι ότι ακόμα την ομάδα δεν την έχει βοηθήσει. ταλέντο του, μέχρι στιγμής είναι… άφαντος.
Έχει αγωνιστεί μόνο στο πρώτο ματς της σεζόν, κόντρα στη Μαρσέιγ και από τότε δεν έχει φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη. Πήγε και έκανε την επέμβαση στο γόνατο – τιμωρήθηκε με τσουχτερό πρόστιμο – και κατάφερε να τον ξεχάσουν άπαντες.Ο Γέστε θα μπορούσε και να ξεκουράσει τον Ιμπαγάσα, αλλά και ειδικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να δώσει λύσεις. Γιατί απέναντι σε κλειστές άμυνες, παίκτες με τα στοιχεία του Γέστε χρειάζεται μια ομάδα για να τις διασπάσει.
Είναι κομματάκι δύσκολο να δούμε τον Γέστε βασικό στο ντέρμπι.
Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε αλλά είχε καλή δικαιολογία, καθώς έχασε την ανταπόκριση της πτήσης του για Αθήνα λόγω καθυστέρησης στην πρώτη του πτήση.

Footballnet-gr

.