powered by Footballnet-gr






      






                          

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΛΕΤΟ Ο νέος ηγέτης του παναθήναικου!!!

 Την προηγούμενη σεζον ο Σισε σημείωσε 23 γκολ , ο Γάλλος διεθνής το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για χάρη της Λάτσιο και η ελληνική ομάδα έμεινε με ένα μεγάλο κενό στον τομέα του σκοραρίσματος. Η λύση ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς! Σεμπάστιαν Λέτο είχε πάντα το ταλέντο, αλλά στις πρώτες του τρεις σεζόν στην Ελλάδα δεν είχε καλή σχέση με τα δίχτυα. Σε 94 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, από το καλοκαίρι του 2008 έως αυτό του 2011, ο Λέτο σημείωσε μόλις έντεκα γκολ. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Απευθείας εκτελέσεις φάουλ, μακρινά σουτ, κεφαλιές, εκτελέσεις πέναλτι. Ο 25χρονος βρίσκει δίχτυα με κάθε τρόπο έχοντας πετύχει σε επτά ματς 10 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό, πως μόλις πέντε ομάδες έχουν πανηγυρίσει περισσότερα γκολ από τον Λέτο..!Επιθετικός με μοναδικό συνδυασμό δύναμης, ρυθμού, ντρίμπλας και τεχνικής κατάρτισης. Ο αριστερός εξτρέμ χρησιμοποιείται από τον Σεπτέμβρη ως φορ με μεγάλη επιτυχία. Η μετακίνησή του στον άξονα ως δεύτερος επιθετικός, τον βοήθησε να κόψει τη συνήθειά του να κάνει κατάχρηση ντρίμπλας και πλέον είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Θεραπεία ο Λέτο
Τα αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε ο Λέτο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον «λάβωσαν» και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης αλλά υπεβλήθη σε θεραπεία.
Παρόλα αυτά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου στο Καραϊσκάκη, αφού ο επιθετικός του «τριφυλλιού», εντός της εβδομάδας θα είναι και πάλι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά.
Footballnet-gr


.