powered by Footballnet-gr






      






                          

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Tο δίδυμο του μεγάλου διπλού

Ο Φετφατζίδης και ο Φραν Γέστε παραβρέθηκαν  σε εκδήλωση στο Red Store όπου περίπου 300 άτομα αποθέωσαν τους πρωτεργάτες του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ.Οι ασοι των «ερυθρόλευκων» υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους του Ολυμπιακού και τόνισαν ότι το ματς με την Άρσεναλ μπορεί να περιμένει αφού προέχει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.Ο δημιουργός Φραν Γέστε δήλωσε
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα να σκοράρει η ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω ενώ για τον αγωνα είπε: «Θέλουμε τη νίκη επί του Αστέρα. Είναι σημαντικό για μας να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα». 
Ο εκτελεστής Γιάννης Φετφατζίδης είπε «Η ομάδα πήρε την νίκη,το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ, το περίμενα πολύ και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει.Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, αλλά δεν μένουμε σε αυτή, θέλουμε την πρόκριση στους 16' κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στα παιχνίδια που έχουμε.Στην αρχή δεν το πίστεψα! Σάστισα, καθώς νόμιζα πως ήμουν οφσάιντ. Όταν είδα τον διαιτητή και τον επόπτη να δείχνουν σέντρα τρελάθηκα και έτρεξα να πανηγυρίσω»!
Στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες είπε: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Αξίζουν μια ευκαιρία τα νέα παιδιά», ενώ για το ματς με τη Άρσεναλ πρόσθεσε:«Το μόνο που κοιτάμε είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά θα δούμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ».
Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr



.