powered by Footballnet-gr






      






                          

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με Ρούντολφ γία το σερί

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό  παιχνίδι στην έδρα του Άρη βρίσκεται ο Γκέργκελι Ρούντολφ.Επειτα από δύο και πλέον μήνες ο Ρούντολφ Γκέρκελι επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.H τελευταία εμφάνιση του  Ρούντολφ ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.Ο πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (4/12) με τον Αρη και ανάμεσα στους "εκλεκτούς" του είναι και ο ούγγρος επιθετικός.
Όμως παρά την επιστροφή του ούγγρου ο Φερέιρα δεν σκέφτεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καπίνο και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης. Κουίνσι και Ζέκα θα βρίσκονται στις πτέρυγες, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λέτο και Κλέιτον.
Στην αποστολή για το Βικελίδης βρίσκονται ακόμη οι Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος και Ρούντολφ. Εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Καραγκούνης, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης.
Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.

Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.