powered by Footballnet-gr






      






                          

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ανάσες ενόψει Κέρκυρας

Παίκτες όπως οι Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης και Τζιμπούρ έχουν καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συνεπώς ο Βαλβέρδε εξετάζει την πιθανότητα να μην ξεκινήσει ορισμένους εξ αυτών όμως δέν έχει καταλήξει ακόμα στο ποιοι θα είναι αυτοί.Ο Βαλβέρδε θα καταλήξει αναφορικά με το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Κέρκυρα μετά την προπόνηση του Σαββάτου. Θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικούν πάντως οι Ορμπάιθ, Αμπντούν και Μόνχε.Ατομικό ο Τζιμπούρ, αμφίβολος ο Χολέμπας.Ο φορ του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζιμπούρ, έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για λόγους ξεκούρασης και κάποιων μικροενοχλήσεων την Παρασκευή (9/12).
Ο Γαλλοαλγερινός άσος δεν έχει κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, αλλά ένας μικροτραυματισμός που απεκόμισε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ τον έθεσε εκτός προγράμματος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει περεταίρω ανάσες, μένοντας στον πάγκο στον αγώνα με τους Φαίακες.
Εξάλλου, αμφίβολος παραμένει ο Χοσέ Χολέμπας που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Για την συμμετοχή του διεθνούς μπακ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει στην αυριανή προπόνηση, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα μείνει εκτός αποστολής.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Γέστε έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Και οι τέσσερις είναι εκτός μάχης και θα αρχίσουν να υπολογίζονται σταδιακά στα προσεχή παιχνίδια.

Αν σας άρεσε πατήστε το άθρο μας κάντε Like ή προωθήστε το κάνοντας share
Footballnet.gr

.