powered by Footballnet-gr






      






                          

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Vamos Barce-loca!!!!!!

Υπάρχουν κάποιοι θεμελιώδεις κανόνες στον πλανήτη μας..Π.χ : Η γη είναι στρογγυλή και έχει δύο πόλους,η γη γυρίζει γύρο απο την άξονα της.Ε ένας άλλος νόμος ειναι αυτός που λέει οτι η Μπαρτσελόνα κάθε χρόνο κερδίζει την Ρεάλ οτι κ να κάνει η Ρεάλ. Εχει γίνει... νόμος της φύσης πλέον και φαίνεται ότι δεν μπορεί να τον αλλάξει ούτε ο Special One(που πλεον ειναι special..two), Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Μερένγκες είχαν το πιο ονειρεμένο ξεκίνημα με το γκολ του Μπενζεμά στο πρώτο λεπτό, όμως βρέθηκαν με τρία γκολ στην πλάτη και θα μπορούσαν να έχουν χάσει ακόμα και 1-4 ή 1-5. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε την παράδοση των τελευταίων ετών με επιβλητική νίκη κόντρα στην αιώνια αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα της και με ματς περισσότερο βρέθηκε πρώτη στην βαθμολογία της Primera Division.η "βασίλισσα" προηγήθηκε μόλις μετά από 21 δευτερόλεπτα αλλά τελικά οι "μπλαουγκράνα" πήραν το "διπλό" με τα τέρματα των Αλέξις Σάντσες, Μαρσέλο (αυτογκόλ) και Φάμπρεγκας.Ο αδύναμος κρίκος για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες, την πρώτη για να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να "καθαρίσει" το ματς και την δεύτερη για να ισοφαρίσει σε 2-2, για άλλο ένα ακόμα ντέρμπι,έμεινε στα τακουνάκια και στα κολπάκια ενω οι παίχτες της Μπαρτσα έμειναν....σε ολα και στο θέαμα κ στο πανέμορφο ποδόσφαιρο στην τρέλη πίεση και τελικά στην ανατροπή!!Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπάρτσα για άλλη μια ακόμα φορα ο Ινιεστα που πριν λίγο ανέβασε μια φωτογραφία του λίγα μέτα απο την μεγάλη νίκη.
Δείτε την >>




Η εξέλιξη του ματς

Μόλις στο 21ο δευτερόλεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με τον Καρίμ Μπενζεμά, έπειτα από το τραγικό λάθος του Βίκτορ Βαλντές.

Ο Ισπανός πορτιέρο αντί να διώξει μακριά έδωσε την μπάλα στον Άνχελ ντι Μαρία, ο Μπουσκέτς κόντραρε το σουτ του, όπως και αυτό του Μεσούτ Εζίλ εν συνεχεία, αλλά η μπάλα έφτασε στον Μπενζεμά και ο Γάλλος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 6', με τον Ίκερ Κασίγιας να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε κλέψει την μπάλα από τον Σέρχιο Ράμος.

Το δυνατό μακρινό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 19' απέκρουσε ο Βαλντές, ενώ ο Κασίγιας στο 23' απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Τσάβι.

Στο 25' η Ρεάλ έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, έπειτα από την καταπληκτική πάσα του Μπενζεμά.

Η απάντηση από την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 30', με τον Αλέξις Σάντσες να ισοφαρίζει σε 1-1 με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έπειτα από την ασίστ του Λιονέλ Μέσι.

Το δεύτερο ημίχρονο

Η ανατροπή για την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο 53' με το αυτογκόλ του Μαρσέλο, από σουτ του Τσάβι. Ο Ισπανός σούταρε στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μαρσέλο, άλλαξε εντελώς πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας, ο οποίος προσπάθησε, αλλά κατάφερε να αποτρέψει το 1-2.

Στο 63' η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε την 2η πολύ μεγάλη του ευκαιρία στο, καθώς από την σέντρα του Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη (ακολουθούσε και ο Μπενζεμα).

Το 3ο γκολ για τους "μπλαουγκράνα" ήρθε στο 66' με τον Σεσκ Φάμπεγκας. Ο πρώην άσος της Άρσεναλ σκόραρε για 8η φορά στο πρωτάθλημα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από την σέντρα του Ντάνι Άλβες, για το 1-3.

Από το σουτ του Μπενζεμά στο 75' η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της και να σπρώξει στα δίχτυα, αν και ήταν οφ-σάιντ (δεν δόθηκε).

Η τελευταία μεγάλη φάση του Clásico ήρθε για την Ρεάλ στο 84', όταν ο Κακά σούταρε μέσα από την περιοχή με το αριστερό, αλλά ο Βίκτορ Βαλντές απέκρουσε.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Φάμπιο Κοεντράο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά (62' Κεντίρα), Μεσούτ Εζίλ (58' Κακά), Άνχελ ντι Μαρία (68' Ιγκουαΐν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (89' Πέδρο), Φάμπρεγκας (78' Κεϊτά), Αλέξις Σάντσες (84' Βίγια), Μέσι.

Μεγάλες νίκες για Λεβάντε και Μπέτις

Στα άλλα δύο ματς του Σαββάτου, η Λεβέντε νίκησε με 1-0 την Σεβίλλη χάρη σε γκολ του Νάνο, ενώ με δύο γκολ του Ρουμπέν Κάστρο στις καθυστερήσεις η Μπέτις επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια, με σπουδαία ανατροπή.
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χάβι Βέντα, Μπαγεστέρος, Νάνο, Χουανφράν, Τσάβι Τόρες, Φαρινός (66' Ιμπόρα), Μπαρκέρο (88' Ρουμπέν Σουάρεθ), Βάλντο, Χουάνλου (85' Παγιαρδό), Αρουνά Κονέ.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Χάβι Βάρας, Κόκε (62' Κανουτέ), Σπάχιτς, Φάσιο, Φερνάντο Ναβάρο, Μεντέλ, Ράκιτιτς (80' Αρμεντέρος), Τροχόβσκι (68' Καμπάνια), Χεσούς Νάβας, Μανού ντελ Μοράλ.

ΜΠΕΤΙΣ: Κάστο, Ισιντόρο, Μάριο, Ντοράδο, Νάτσο, Ιρινέι, Μπενιάτ, Ποθουέλο (75' Εθεκιέλ), Χόναταν Περέιρα (80' Χουάνμα), Ρουμπέν Κάστρο, Σάντα Κρους (76' Χόρχε Μολίνα).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ντελμπέρτ, Βίκτορ Ρουΐθ, Ματιέ, Μεχμέτ Τοπάλ, Τίνο Κόστα (83' Αλμπέλδα), Πάμπλο Ερνάντεθ, Φεγκουλί, Ζόνας (77' Ντάνι Παρέχο), Σολδάδο (88' Αντούριθ).

Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.