powered by Footballnet-gr






      






                          

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κινήσεις για δάνειο-Ποινή από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Τις διαδικασίες για τη λήψη δανείου κινούν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού μετά από την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ. Η UEFA και οι ημερομηνίες πιέζουν και έτσι οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού –προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις- έχουν αρχίσει τις επαφές με ξένη τράπεζα με προσπάθειες που γίνονται από πλευράς του Αδαμάντιου Πολέμη για να εξασφαλίσει δάνειο 12 έως 15 εκατομμυρίων ευρώ μονοπώλησαν τις συζητήσεις του Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ.Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο άνθρωπος που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και μάλιστα προκρίθηκε. Όμως δεν έμεινε εκεί… Άρχισε επαφές τράπεζες από το εξωτερικό με τις οποίες έχει καλή συνεργασία. Με 3-4 τράπεζες με τις οποίες υπήρξαν συζητήσεις η απάντηση ήταν αρνητική.Μεταξύ του Αδαμάντιου Πολέμη και των τραπεζών υπάρχουν επαφές και εκτιμάται ότι μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα έχει στα χέρια του ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας την προέγκριση του δανείου για να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες.
Ποινή από την UEFA στον Παναθηναϊκό
Η UEFA θα επιβάλλει πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Όπως ενημερώθηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ,ναι μεν αναγνωρίζεται ο πρότερος έντιμος βίος του Τριφυλλιού και η ειλικρινής στάση του αλλά θα δεχτεί ποινή που θα είναι με αναστολή.
Αυτό είναι ένα είδος καμπανάκι προειδοποίησης άν και εφόσον επαναληφθεί, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα είναι πολύ αυστηρή με τον Παναθηναϊκό.Το σίγουρο ότι οι ελληνικές ομάδες δέν μπορούν πλέον να κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους και πλέον πρέπει να υπάρχει απόλυτη τήρηση των συμβολαίων και πλήρης ενημέρωση στην UEFA.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Footballnet-gr.
Αν σας άρεσε το άθρο κάντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.