powered by Footballnet-gr






      






                          

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Lifting ετοιμάζει ο «Αναστό»

Η καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκουν ήδη στο χθες για τον ΟΦΗ και πλέον ο Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει την ομάδα του για το ματς εναντίον του Πανιωνίου. Ο «Αναστό» βλέπει την «φαρέτρα» του να γεμίζει αφού επιστρέφουν οι Παπουλής, Σουμπίνιο και Κάταϊ στην διάθεση του.
Το καλύτερο νέο για τον 53χρονο κόουτς είναι πως, εκτός απροόπτου, Σουμπίνιο και Παπουλής θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού. Ο ΟΦΗ αυτή την φορά δεν θα περιμένει τον αντίπαλο και θα παίξει παιχνίδι πρωτοβουλίας. Οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν δείξει φέτος πως σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ καλοί. Ανάμεσα τους, την πόρτα της ενδεκάδας χτυπά και ο Χόρχε Λόπεζ μετά την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στα ευχάριστα νέα για τον Αναστόπουλο είναι η επιστροφή του Βάντο στις προπονήσεις, ο οποίος μπαίνει σιγά σιγά στο πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Πίτσος και Μπούρμπος ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και έπαιξαν δίτερμα.

Για αύριο είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις.

.