powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η συνέχεια ενός κακού παραμυθιού που δεν λέει να τελειώσει..

Τελικά αυτό το παραμύθι τα έχει όλα και πρίγκιπες και νεράιδες αλλα και δράκους(μήν πώ ποιός ειναι ποιός!)Άλλα αυτό το παραμύθι εχει...και πολύ υπόθεση άκομα και όσο ο Βαρδινογίαννης δεν τρίζει λιγο τα δόντια του....Μέγα Τσακα τόσο ο Τσάκας θα χορέυει και θα μάς κοροιδέυει και θα μας πηγένει απο Δευτέρα σε Πέμπτη  κ' απο Πέμπτη σε Δευτέρα!
Άς θυμηθούμε λίγο τις προηγούμενες 'χρύσες' σελίδες αυτού παραμύθιου.
Η… λάμψη Ροναλντίνιο πέρασε και από τη σιγουριά της μεταγραφής, περάσαμε στη φάση του «δεν ασχολούμαστε». Πάνω που ο Βλάσης Τσάκας μας έλεγε για το τέλος του θέματος, τονίζοντας την Τετάρτη ότι «Την Πέμπτη πάμε για φινάλε», λίγες ώρες αργότερα τα ολα τούμπα και σε κατάσταση πανικού απαντούσε σε όποιον τον έπαιρνε τηλέφωνο: «Παρεξηγήθηκαν αυτά που είπα. Δεν εννοούσα φινάλε… φινάλε, αλλά ότι σιγά σιγά τελειώνουμε» πίασε το αυγό και κούρευτο!
Ο αυτοαποκαλούμενος συνεργάτης(λέμε τώρα) του Αλ Σαούντ και αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση την επόμενη μέρα για να «καλύψει» κάπως τα λεγόμενά του και να μην εκτεθεί περισσότερο στα μάτια του κόσμου.
Κάι για να μήν με πείτε ότι βγάζω χολή για τον Τσακ(Νορις;;)α
άς περάσουμε στα..σενάρια του Τσάκα!Ξέρω ανατριχιάσατε και εσείς!!!!!
Λοίπον έχουμε κ λέμε...το αργότερο μέχρι την Τρίτη υποσχέθηκε μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας θα εμφανιστούν τα χρήματα(θα είναι «μπλοκαρισμένα» για λογαριασμό της ομάδας) που προορίζονται να μπουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Σουλτάν Αλ Σαούντ.
Όσον αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά την επενδυτική δραστηριότητα στην Ελλάδα από πολίτες χωρών που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αν αυτό συμβεί στις 22 Δεκεμβρίου, τότε θα χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν θα ενισχυθεί η ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για αυτό το λόγο η πλευρά του πρίγκιπα παρουσιάζει κάποια σενάρια μέχρι να πάρει τις μετοχές.

                                           Τα σενάρια
1. Θα ζητήσει να καλύψει τις κενές θέσεις στο νυν Δ.Σ. (7 συν τον Πατέρα που δεν έχει εκπρόσωπο) και να συνδιοικήσουν με τα υπόλοιπα μέλη. Συνύπαρξη των Γόντικα, Πολέμη, Κωνσταντίνου πάντως με τον Τσάκα και τους συνεργάτες του αποκλείεται.

2. Το plan B θέλει να υπάρξει συναίνεση του Βαρδινογιάννη, ώστε να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ., να γίνει νέο με 12 μέλη και να τρέχει όλα τα θέματα.

3. Εάν επιτρέπεται από το καταστατικό (δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν άλλοι μέτοχοι, αφού τυπικά δεν θα έχουν μπει τα λεφτά) και δώσει το «Ο.Κ.» ο Τζίγκερ στον Σουλτάν να ασκεί διοίκηση, τότε να διευκρινίσουμε το εξής: ο Τσάκας λέει πως όσα χρήματα χρειαστούν για πληρωμή παικτών ή μεταγραφή θα τα βάλει ο Αραβας και θα αφαιρούνται από τα 15 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να εκταμιευτούν με την οριστική μεταβίβαση.

Αν σας άρεσε πατήστε το άθρο μας κάντε Like ή προωθήστε το κάνοντας share
Footballnet.gr

.