powered by Footballnet-gr






      






                          

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Dancing on...giannena ice!!!!!!!ΠΑΣ-Παναθηναϊκός ανασκόπηση(+video)

Σε έναν αγωνιστικό χώρο, που ήταν κατάλληλος μονο για το Dancing on ice o Παναθηναίκος πήρε την νίκη 5' λεπτά πριν την λήξη.Ενα τερέν που δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο με κομμάτια πάγου σε αρκετά σημεία, αλλά τον διαιτητή Σπάθα να παίρνει πάνω του την ευθύνη και να ξεκινάει τον αγώνα με 40λεπτη καθυστέρηση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον "Αγιαξ της Ηπείρου" με ανάποδο ψαλίδι του Σίλβα Κλέιτον στο 95'!!Δείχνοντας οτι έχει... rocks για τίτλο! Μεγάλο παιχνίδι από τον Καρνέζη, αλλά και τον Κηπουρό, που αποσόβησαν αρκετές φορές τους κινδύνους για την εστία τους. Στο +2 θα βρεθούν οι πράσινοι, αν πάρουν τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό.
Ο άνθρωπος που θέλει μόνιμα να γίνεται ο πρωταγωνιστής!
Ποιος άλλος;Μα, φυσικά, ο Ηλίας Σπάθας που επέτρεψε να γίνει το ματς, σε ένα αγωνιστικό χώρο σαν το παγοδρόμιο του dancing on ice, επικίνδυνο και αναμφίβολα όχι για να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας αλλα μάλλον για να γίνει κανένας αγώνας ice hockey. Πραγματικά προκαλεί εντύπωση πως γίνετε αρχικά να είχε πάρει απόφαση να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας, μετά από 40 λεπτά την άλλαξε και έδωσε εντολή για σέντρα!Είχαν προηγηθεί, βέβαια, οι…  ειδικές(!) σκούπες, αλλά και το όργωμα απο το αμαξιδίο για τους τραυματίες, προκειμένου να σπάσει ο πάγος.Μεγάλες στιγμές οχι αστεία!!!Μα καλα Κύριε-Κύριε Σπάθα, μας κοροϊδεύετε;!!!!!
Ας περάσουμε  επιτέλους στα του αγώνα.
Πως παρατάχθηκαν οι ομάδες
Ετσι, οι πράσινοι παρατάχθηκαν με τον Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τους Βύντρα, Κατσουράνη, Μπιέρσμιρ, Ιωαννίδη στην άμυνα, τους Βιτόλο, Σιμάο αμυντικά χαφ, τον Κουίνσι αριστερά, τον Μαυρία δεξιά και τον Κλέιτον, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τοτσέ. Εκπλήξεις περιελάμβανε και η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να επιλέγει τον Κηπουρό κάτω απο τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πάτσατζόγλου και Κώτσιο, δεξί μπακ τον Πάντο, αριστερό μπακ τον Βάντερσον, αμυντικά χαφ τους Ντε Βινσέντι και Ζαραδούκα, αριστερά τον Μπεσέρα, δεξιά τον Σκούφαλη και τον Γεωργίου πίσω από τον προωθημένο Βίλα.
Επτάλεπτη διακοπή, κίτρινες σε Λέτο, Σπυρόπουλο
Ενα λεπτό αργότερα είχαμε διακοπή του αγώνα. Ο Λέτο πήρε την πρωτοβουλία να πάει στον πάγκο του ΠΑΣ και να ζητήσει από τους παίκτες των Ηπειρωτών να συναινέσουν, ώστε να μην συνεχιστεί το παιχνίδι, αφού το τερέν ήταν επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Η διακοπή κράτησε 7 λεπτά, με τον Σπάθα κάνοντας... επίδειξη δύναμης να δείχνει κίτρινη κάρτα στους Λέτο-Σπυρόπουλο που ήταν στον πάγκο, επειδή πήγαν να ζητήσουν από τους παίκτες του ΠΑΣ να μην συνεχιστεί το παιχνίδι! Παράλληλα, απέβαλλε τον βοηθό του Φερέιρα, Ζοσέ Γκόμες και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ, Δημήτρη Νιαρχάκο!
Εκνευρισμένοι οι πράσινοι, ευκαιρίες οι Γιαννιώτες
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όντες εκνευρισμένοι δεν είχαν καθαρό μυαλό και δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τους Γιαννιώτες, που ήταν πιο... ζωηροί και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός παίζοντας εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις. Οι κυανόλευκοι είχαν 4 καλές ευκαιρίες με τους Μπεσέρα (24'), Βίλα (25'), (45+3') και Ζαραδούκα (45+5') με τον Καρνέζη να αποκρούει τις τρεις πρώτες, ενώ η προσπάθεια του Ζάρα κατέληξε μόλις άουτ!
Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Φερέιρα να περνάει τον Μαρίνο αντί του Μαυρία στο δεξί "φτερό" της μεσοεπιθετικής γραμμής.Όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και το δεύτερο: Με τον Καρνέζη να φωνάζει «μόνος μου και όλοι σας».Ζήλεψε και ο Κηπουρός,ο γκολκίπερ του ΠΑΣ αρνήθηκε ανάλογα εντυπωσιακά σε Κουίνσι και Κατσουράνη το γκολ που θα επιβράβευε την άνοδο των «πράσινων» μετά την είσοδο του Λέτο.
Διότι αφού ο Σκούφαλης (με πλασέ στην εναέρια ζωή των Ιωαννίνων) δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το μοναδικό λάθος του Καρνέζη στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός το «χτύπησε» πιο δυνατά από ποτέ. Δεν δικαιώθηκε με το σουτ που θα εξιλέωνε τον Τοτσέ (κι έβγαλε στη γραμμή ο Ζαραδούκας). Δικαιώθηκε, όμως, με το απίστευτο ψαλίδι του Κλέιτον -μετά από νέα απόκρουση του Κηπουρού- που… έκοψε μαχαίρι τις ελπίδες του ΠΑΣ να του κόψει βαθμούς.
Χρυσό γκολ από τον ΚλέιτονΟ Παναθηναϊκός τελικά πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη νίκη στο 85' με τον Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε την κάθετη στον Τοτσέ, που αστόχησε στο τετ α τετ με τον Κηπουρό, όμως ο Κλέιτον πήρε το ριμπάουντ και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τους πράσινους.
Το χρυσό γκολ του Κλέιτον


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Footballnet-gr.
Αν σας άρεσε το άθρο κάντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr


.