powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Χωρίς λεφτά αλλά με εξώδικο!

Οι μέτοχοι αρνούνται να βάλουν χρήματα για να πορευτεί η ΠΑΕ μέχρι να αλλάξει χέρια, τα διαθέσιμα λεφτά αρκούν για τις ανάγκες της ομάδας μέχρι το Φεβρουάριο και ο Παναθηναϊκός ψάχνει για ρευστό.
Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου.
Εξώδικο στον Νίνη!
Πλέον όλες οι ελπίδες για τη βιωσιμότητα της ομάδας, προκειμένου να μην γιγαντωθούν τα προβλήματα που ήδη προκύπτουν από τη μη χρηματοδότηση της ομάδας, στηρίζονται στην υπόθεση των Σαουδαράβων. Οι «πράσινοι» αναμένουν μέσα στον Ιανουάριο την αλλαγή του νόμου, που-σύμφωνα με την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών-είναι το μόνο που τους χωρίζει για να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα. Πέρα από όσους εξακολουθούν να αμφιβάλουν για τις προθέσεις των ενδιαφερόμενων, υπάρχει και η εύλογη ανησυχία για ενδεχόμενη καθυστέρηση στην ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.
Στα άκρα με Νίνη
Εξώδικη διαμαρτυρία απέστειλε ο Παναθηναϊκός στον Σωτήρη Νίνη, για τις επαφές του νεαρού άσου με άλλες ομάδες.Η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στον Παναθηναϊκό. Στο Δ.Σ της Πέμπτης ο Δημήτρης Γόντικας, εξέφρασε την απαισιοδοξία του λέγοντας ότι ο Σωτήρης Νίνης, έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό και δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.Ενώ αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή  στην Πάρμα για να δουν τι συμβαίνει γιατί πληροφορίες αναφέρουν συζητήσεις μεταξύ του Νίνη κ' της Ιταλικής ομάδας!Ο Γόντικας ανέφερε ότι η Πάρμα δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Σωτήρη Νίνη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τον παίκτη και την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αποφασίσουν το μέλλον του Νίνη, ο οποίος μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (29/12) δεν είχε πάρει στα χέρια του την διαμαρτυρία.
Σε καλό δρόμο του Χριστοδουλόπουλου.
Μία είδηση ωστόσο που κυκλοφορεί θέλει τους πράσινους να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.Οι φήμες θέλουν τον 25χρονο άσο να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους πράσινους για συμβόλαιο μέχρι το 2015. Να θυμίσουμε πως το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2012.
Τέλος να πούμε πως ο Αντώνης Πετρόπουλος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, καθώς το αίτημα του για να δοθεί σε άλλη ομάδα τον Γενάρη έγινε αποδεκτό.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  στη σελίδα του Footballnet-gr.
Αν σας άρεσε το άθρο κάντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.