powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Φουλ για τερματοφύλακα και ανανεώσεις ο Ολυμπιακός

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να έχουν προσδιορίσει χρονικά την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή μετά από τις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι στο… λιμάνι όλο αυτό το διάστημα κάθονται με δεμένα χέρια και απλώς απολαμβάνουν την εορταστική περίοδο. Ολυμπιακός επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Μοδέστο, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για Πάντελιτς-Γέστε. Κερδίζει πόντους ο  Καμενί.
Oι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρολεύκων έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες ρίχνοντας το βάρος στην διάδοχη κατάσταση του Κοστάντσο και του Μέγιερι.
Απο την άλλη πλευρά όμως έχουν και στον νού τους τις ανανεώσεις ορισμένων παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι.
 Αυτοί είναι οι:
  •  Όλοφ Μέλμπεργκ:Ο Σουηδός, που θα κλείσει τα 35 του μέσα στο 2012, έχει δηλώσει πως επιθυμεί να τερματίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενω απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά του στην ομάδα την τελευταία τριετία έχουν μείνει και οι διοικούντες. Έχουν μάλιστα ήδη ξεκινήσει το... ψηστήρι για την παραμονή του.
  • Αριέλ Ιμπαγάσα:Ο Αργεντινός πλησιάζει τα 36 (27/10/1976), αλλά είναι δεδομένο πως η παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι πολύτιμη. Στην διοίκηση, λοιπόν, έχουν την διάθεση να ανανεώσουν για τρίτη σεζόν την συνεργασία τους με τον Λατινοαμερικανό χαφ, ενδεχόμενο στο οποίο είναι θετικός και ο ποδοσφαιριστής
  • Φρανσουά Μοδέστο:Ο Κορσικανός χει εξελιχθεί στο απόλυτο "πολυεργαλείο" στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το συμβόλαιο του στο τέλος της σεζόν λήγει, αλλά στην διοίκηση όντας ευχαριστημένοι τόσο από την προσφορά του Γάλλου ποδοσφαιριστή, όσο και από τον χαρακτήρα του, επιθυμούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον παίκτη, κάτι που το επιθυμεί και ο πρώην άσος της Μονακό.
  • Μάρκο Πάντελιτς:Ο ίδιοςέχει στείλει μήνυμα πως επιθυμεί να συνεχίσει, η διοίκηση έχει συμπάθεια προς τον Σέρβο φορ (πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με Τζεμπούρ, με 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), όμως το θέμα είναι να πει το "si" και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 
  • Φρανθίσκο Γέστε:στον Ολυμπιακό είναι προβληματισμένοι τόσο με τους συχνούς τραυματισμούς του, όσο και με την συμπεριφορά του, οπότε το πιθανότερο είναι να τον αφήσουν ελεύθερο εκτός αν βελτιώσει την αγωνιστική του παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν
         Οι "ερυθρόλευκους" φαίνετε να δείχνουν μεγάλη διάθεση να ανανεώση των συμβολαιών των τριών πρώτων, με τις πιθανότητες για τον Πάντελιτς να είναι μοιρασμένες και τον Γέστε να έχει λιγότερες πιθανότητες παραμονής.Στην θέση του τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στη θέση του τερματοφύλακα με τους Καμενί και Κούστσακ να αποτελούν τις επιλογές από τις οποίες θα διαλέξουν φύγουν δεν φύγουν οι Κοστάντσο και του Μέγιερι.
Αυτή την χρονική στιγμή η υπόθεση του Καμενί φέρεται να έχει προχωρήσει περισσότερο σε σχέση με αυτή του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί και επίσημα προς την Εσπανιόλ ενημερώνοντας την ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Καμερουνέζο γκολκίπερ.
Το σχετικό e-mail –υποστηρίζουν οι Ισπανοί- ότι έχει φτάσει στα γραφεία, όπως ανέφερε η Μundo Deportivo, με την διοίκηση της Εσπανιόλ να είναι αποφασισμένη να παραχωρήσει τον παίκτη αλλά να μην έχει ανταποκριθεί θετικά ή αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. 
Ο παίκτης στην τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας της Βαρκελώνης και επιθυμεί να φύγει.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε στη σελίδα του Footballnet-gr.
Αν σας άρεσε το άθρο κάντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.