powered by Footballnet-gr






      






                          

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Σάλπι» για πρωθυπουργός!

Ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν του συγχώρησαν ποτέ ότι έφυγε για τον Παναθηναϊκό… Και του το «χτυπάνε» σε κάθε ευκαιρία. Είναι ο πρώτος που τ’ ακούει σε κάθε στραβή. Είναι νωπά τα… ξεφωνητά μετά το βαρύ 3-1 από τον Παναθηναϊκό.

Πώς απάντησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης; Όπως συνήθως. Με γκολ! Με τα δύο μάλιστα που πέτυχε απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς (3-1) έφτασε τα 27 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με την φανέλα ελληνικού συλλόγου και πέρασε στην κορυφή της σχετικής λίστας ξεπερνώντας τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος πρόλαβε να σημειώσει 26 τέρματα.

Πάντως όσοι βρέθηκαν στο «Ταλάτ» στο πλευρό του «Δικεφάλου» τον χειροκρότησαν θερμά κατά την διάρκειας της αλλαγής του στις καθυστερήσεις. «Δεν ήταν για μένα, όλη η ομάδα άξιζε απόψε το χειροκρότημα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε μηχανές, αλλά μία ομάδα με καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη στα δύσκολα».

«Κάναμε ένα μεγάλο ματς», σχολίασε ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος για την κόντρα με την Τότεναμ, ανέφερε πως «τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν δεν ακυρωνόταν το εύστοχο πέναλτι στο πρώτο ματς, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε με "αν". Στο Λονδίνο πρέπει να παίξουμε σωστά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Γεωργιάδης, είπε: «Σήμερα ξεκινήσαμε με γκολ και αυτό μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογία μας, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε μία σειρά σημαντικών αγώνων και θέλουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

.