powered by Footballnet-gr






      






                          

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Νίκος Κωστένογλου δηλώσεις και ομιλία στους παίχτες

Εμφανώς προβληματισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ.ο Κωστένογλου υπογράμμισε πως «σίγουρα όταν χάνεις έναν αγώνα και δεχεσαι τρία γκολ τότε η εικόνα σου δεν είναι καλή. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία έβαλε δύο γκολ. Μάλιστα το πρώτο γκολ ξεκίνησε από ένα πλάγιο άουτ.
Οι παίκτες μου έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια. Εκεί που ο αγώνας ήταν 3-0 πάλεψαν και μείωσαν το σκορ, δημιουργώντας πίεση στην ποιοτική ομάδα του Παναθηναϊκού. Έγιναν πολλά λάθη. Δεν μπορούν να αλλάξουν τόσο γρήγορα τα πράγματα».
Στην συνέχεια τόνισε πως «είχαμε τρία συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Όταν ο Λεονάρντο 'μπήκε' στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι φημολογείται ότι μετά το 60' πέφτει η απόδοσή του δημιούργησε ευκαιρίες και έβαλε γκολ. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 3-4 ποδοσφαιριστές που με την ποιότητά τους μπορούν να αλλάξουν τον αγώνα.Επιπλέον υποστήριξε: «Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Για κάποιον εξωτερικό κριτή το να πει κάτι είναι πολύ εύκολο. Όμως ας κοιτάξουμε την εικόνα της ομάδας πριν λίγο καιρό τότε θα δούμε ότι αν βρισκόταν η ομάδα πίσω στο σκορ με 3-0 πιο πιθανό θα ήταν να δεχτεί πέντε γκολ παρά να μειώσει. Επίσης εμείς είχαμε μόλις μια ημέρα για να προετοιμαστούμε για έναν τέτοιο δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».Χθες δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες του, από τους οποίους είχε πολλά παράπονα, αλλά ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και θα συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ημέρες θέλοντας να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί βελτιωμένη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το επόμενο Σάββατο.


.