powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ολα τα είχαν στην ΑΕΚ ο χαφ τους έλειπε...!

Την ώρα,  που ολος ο κόσμος αναζητεί ελπίδα για να περιμένει επιπλέον 45 μέρες και οι παίκτες αναζητούν κουράγιο για ν’ αντέξουν στο ίδιο διάστημα, ο Νίκος Κωστένογλου αναζητεί… χαφ για να χρησιμοποιήσει στο ματς με την Κέρκυρα.
Ηεξέλιξη με τον ενδιαφερόμενο (αλλά άγνωστο) υποψήφιο επενδυτή αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη από τον κόσμο, η λέξη «επιφύλαξη» δεν είναι η σωστή για να περιγράψει το πώς αντιμετωπίστηκε από τους παίκτες της ΑΕΚ. Διότι ο τραυματισμός του Βάργκας προστέθηκε σ’ εκείνον του Καφέ (έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Φούντα την Παρασκευή), στην τιμωρία του Μάκου (έχει δηλωθεί να εκτίσει με τους Φαίακες) και στην ηθελημένη απουσία του Γκέντσογλου. Έκανε, έτσι, σχεδόν υποχρεωτική την παραμονή του Γεωργέα στα χαφ και… μετρημένα τα κουκιά γι’ αυτόν που θα βρεθεί δίπλα του (πιθανότατα ο Ρίκκα, με αουτσάιντερ και τολμηρή επιλογή τον Γκερέιρο).
Απο την άλλη ειναι βέβαιο οτι ο Σιαλμάς θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης μας και ήταν σκόρερ και από τους διασωθέντες με την Άντερλεχτ αλλα λόγο και ότι ο Λυμπερόπουλος είναι τραυματίας (έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ελαφρύ τρέξιμο).
Πάντως τα πλάνα του Κωστένογλου θα φανούν στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο -ως πρώτο μετά την κρίσιμη Γ.Σ. και σε καλή ώρα (15:00), αναμένεται με ενδιαφέρον για την προσέλευση και την αντίδραση του κόσμου στις εξελίξεις.

Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.