powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλο αφιέρωμα για το επικό διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στο Λονδίνο(video)

Ο ΠΑΟΚ είναι η ελληνική ομάδα που έχει την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη το Νοέμβριο, σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει στην 35η θέση.Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο ήταν συγκινητική... Οι προσπάθειες των παικτών τού Μπόλονι ηρωικές... Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» κατάφεραν να αφήσουν στο παρελθόν το «έπος του Χάιμπουρι» και να γράψουν μια νέα «χρυσή σελίδα» στην ιστορία της ομάδας, με τη μοναδική νίκη που πέτυχαν στο «White Hart Lane» επί της Τότεναμ. Κατάφεραν να πάρουν (πρόωρα) την πρόκριση - για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά - στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Τελικά ο «πρέσβης» στην Ευρώπη δεν είναι μόνο ένας. Στη σχετική λίστα, ο ΠΑΟΚ δικαιούται μια υψηλή θέση.
Τα παλικάρια του Μπόλονι κατέθεσαν τη ψυχή τους στο γήπεδο. Μεμια εξαιρετική παρουσία βρήκαν δύο φορές δίχτυα (αρχικά ο σπουδαίος, χθες, Σαλπιγγίδης και μετά ο Αθανασιάδης) και στη συνέχεια με ηρωικές (και με παίκτη λιγότερο από το 38΄) προσπάθειες πήραν τη σπουδαία νίκη (1-2) στο Λονδίνο.Το γήπεδο από το πρώτο λεπτό θύμιζε... Τούμπα. Οι περίπου 2.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μέσα στο «White Hart Lane» και οι άλλοι τόσοι έξω από αυτό (μια και δε βρήκαν εισιτήρια), «χάζεψαν» τους Άγγλους που για να ακουστούν στην κερκίδα έκαναν πρώτα αίτηση.Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του ΠΑΟΚ δεν περίμενε ο «δικέφαλος» να νικάει με 2-0 στο 14' την Τότεναμ στο Λονδίνο. Η «ασπόμαυρη» κερκίδα «τρελάθηκε» μετά το τέρμα του Αθανασιάδη!H κάμερα της αγγλικής τηλεόρασης έπειτα από το γκολ του νεαρού φορ «έπιασε» έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα να είναι ημίγυμνος και να έχει... τρελαθεί Η φυσιογνωμία του είναι αν μη τι άλλο φοβερή.Δείτε την φωτογραφία   >>
Τι κι αν ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν από το πρώτο ημίχρονο (38΄) με 10 παίκτες, μια και ο χασάπης στο επάγγελμα, Ολλανδός ρέφερι απέβαλε τον Σταφυλίδη για ανύπαρκτο χέρι. Τι κι αν ο Κοντρέρας για να σώσει την εστία του ΠΑΟΚ από βέβαιη παραβίαση «αναγκάστηκε» να τραυματιστεί (77΄). Τι κι αν ο Χαλκιάς ήταν σε κακή μέρα και με τις ασταθείς επεμβάσεις του, λίγο έλειψε να την «πληρώσει» ο ΠΑΟΚ. Οι Άγγλοι πήραν ένα καλό μάθημα για να μην υποτιμούν τη ψυχή παικτών, που έχουν να αποδείξουν πολλά πράγματα.
                                                             Δείτε τα γκολ
                              
Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.