powered by Footballnet-gr






      






                          

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Aίνιγμα για Λεμονή

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου είχε την Τετάρτη συνάντηση με τον τεχνικό Τάκη Λεμονή. Όπως προέκυψε από την κουβέντα που έγινε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του έμπειρου προπονητή στον πάγκο.Αρα η φασαρία των τελευταίων ημερών, γύρω από το ενδεχόμενο ο Τάκης Λεμονής να λυθεί η συνεργασία  με την διοικήση της Νέας Σμύρνης και τον Πανιώνιο, φαίνεται πως θα επιβεβαιωθεί.Οι Τσάβαλος και Λεμονής τα είπαν την Τετάρτη για τις περικοπές που πρέπει να γίνουν στον Πανιώνιο.Το βασικό θέμα που συζητήθηκε ήταν η παραμονή ή όχι του Έλληνα τεχνικού επαληθεύτηκε, αφενός η διάθεση να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, αφετέρου αυτό να γίνει με ομαλό τρόπο.Πλέον είναι ιδιαίτερα πιθανό να αφήσει τον πάγκο της ομάδας, εκτός και εάν δεχθεί να πέσουν οι αποδοχές του. Απο την άλλη υπάρχουν κάποια κάποια ζητήματα, όπως τα δεδουλευμένα του Έλληνα τεχνικού και πώς θα τα λάβει, από τη στιγμή που διοίκηση δεν υπάρχει.
Το θέμα θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικά, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ο Λεμονής θα πει «αντίο» στον πάγκο του Πανιωνιου ένα χρόνο μετα απο τοτε που ''έκατσε'' πρωτη φορα.
Αν όντως γινει αυτό και τελίκα αποχωρήσει ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr'


.