powered by Footballnet-gr






      






                          

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο Μιραλάς για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Περήφανος και απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, επί της Μαρσέιγ, εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς αμέσως μετά την αναμέτρηση. Ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε στην καρδιά που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Βελοντρόμ! Αυτό το «κλειδί» της νίκης του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της UEFA ο Κέβιν Μιραλάς.
«Είπαμε πως θα έρθουμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και το κάναμε με την καρδιά μας. Σήμερα πήραμε αυτό που μας άξιζε. Αν συνεχίσουμε έτσι και έχουμε πάθος θα πάμε καλά και απέναντι στην Άρσεναλ.Στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να ξεκουράσουν μερικούς παίκτες τους επίσης, αλλά εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε και τον καλύτερό μας εαυτό για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισηΤώρα κοιτάμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας για το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου».
Τέλος αποκάλυψε και το… τραπέζι που χρωστάει ο Φετφατζίδη: «Να πω και συγχαρητήρια στον μικρό «Φέτφα» για το γκολ που πέτυχε. Έχω να πω στην κοπέλα του ότι θα πληρώσει ακριβά αυτό το γεύμα».

Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.