powered by Footballnet-gr






      






                          

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

The hand of Diamond-idis.....

O τίτλος πιστέυω ότι τα λέει όλα....
Αχ αυτό το χέρι του...Μήτσου...Με επτά τρίποντα του Διαμαντίδη, δύο εξ αυτών στα τελευταία 11’’ δευτερόλεπτα κι ανάμεσά τους το νικητήριο στο 1,6’’ πριν το τέλος, ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στη Μάλαγα της Ουνικάχα με 77-76 και «κλείδωσε» τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στο Β’ γκρουπ της Ευρωλίγκας.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένος και πέτυχε μια καλή διαφορά.
Ο Σάτο και Σμιθ πετυχαν από πέντε πόντους και τιμωσαν τα ελεύθερα σουτ που τους πρόσφεραν οι αντίπαλοι από μακριά, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγήθηκε με 13-5 μέσα σε τρία λεπτά.
Και έφτασαν ένα σερί 7-0 τη δεύτερη περίοδο φτάνοντας σε νταμπλ σκορ, 34-17.
Στο δέυτερο ημίχρονο αλλαξαν τα πράγμα οι άμυνες είχαν πάρει για τα καλά τη σκυτάλη από τις επιθέσεις και το παιχνίδι είχε γίνει (ίσως και υπέρμετρα) σκληρό.Ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε να πάρει μία διαφορά που θα του επέτρεπε να ανασάνει και η Ουνικάχα άφηνε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που είχε να πάρει προβάδισμα.
Το τρίποντο του Διαμαντίδη στα 11’’ κράτησε την ομάδα του ζωντανή και ο Ντάρντεν με 1/2 από τη γραμμή (76-74) έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, με 9,6’’ να έχουν μείνει στο χρονόμετρο. Ο Διαμαντίδης 1,3’’ πριν το τέλος ευστόχησε σε τρίποντο εκτός ισορροπίας βάζοντας τον Παναθηναϊκό μπροστά με 77-76! Η καλή άμυνα του Καϊμακόγλου που βγήκε άνω στην μπάλα πριν από τον Φρίλαντ έγραψε τον επίλογο του θριάμβου!
Αν σας αρεσε καντε like ή προωθηστε το κανοντας share
Footballnet-gr

.